Cautare

32140 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (6.01 secunde)
Sincer sa fiu, proportiile pe care le-a luat scandalul de la CNSAS au fost pentru mine o surpriza. Nu-mi dau seama, de altfel, nici acum daca interesul societatii romanesti pentru ceea ce e ascuns in arhivele Securitatii e real si azi, neuzat de anii trecuti.
Orasele pot deveni atractive pentru cetateni, mediul de afaceri si turisti, daca se dezvolta prin oferirea de oportunitati (locuri si forta de munca, acces la educatie, sanatate etc), ofera infrastructura de baza si locuinte, conectivitate, administrare eficace si eficienta si ajuta la cresterea calitatii vietii.
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
"Va scriu in legatura cu acordarea in sedinta de Guvern din 4 noiembrie 2014 a unui aviz favorabil pentru proiectul de lege care prevede dublarea indemnizatiilor pentru persoanele persecutate din motive politice de regimul comunist.
Deputatii independenti, majoritatea demisionari sau exclusi din PRM, au anuntat ieri ca grupul lor parlamentar este constituit, potrivit art. 13 din Regulament, si ca urmeaza sa instiinteze Biroul Permanent al Camerei si Secretariatul General cu privire la alegerea liderului lor de grup.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
"Va scriu in legatura cu acordarea in sedinta de Guvern din 4 noiembrie 2014 a unui aviz favorabil pentru proiectul de lege care prevede dublarea indemnizatiilor pentru persoanele persecutate din motive politice de regimul comunist.
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare. Prima masura ar fi insa scoaterea de pe piata a societatii RETIM, care se ocupa cu salubrizarea in zona de vest a orasului.
Directorul adjunct al Scolii Chiciora, din judetul Gorj, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca a permis organizarea si desfasurarea de adunari publice electorale nedeclarate in incinta unitatii de invatamant.
Discutia apare cand observam nervii care par sa ne fi cuprins pe toti, atunci cand descoperim ca rusul aflat la volan n-a fost inca belit.
Vosganian a declarat ca este necesar ca BNR sa se implice pe piata valutara, pentru stoparea scaderii cursului euro, care influenteaza negativ exportul produselor romanesti, in special in industria textila.
Creditele acordate populatiei din Romania sunt de 5 ori mai mici din punct de vedere valoric decat in Polonia si de circa 2,5 ori mai reduse decat in Cehia, reiese dintr-un studiu realizat de Coface Intercredit.
Aprecierea monedei nationale si cresterea pretului la utilitati a provocat anul trecut reducerea potentialului de export cu circa patru miliarde de euro, sustin reprezentantii firmelor exportatoare.
Acest lucru se poate spune in cazul gropii de gunoi de la Tirighina, care a stirnit nemultumirea galatenilor ce locuiesc in apropierea ei sau a agentilor economici care isi desfasoara activitatea in zona respectiva.
cresterea dobânzilor la creditele ipotecare si scumpirea nejustificata din partea vânzatorilor.Cumparatorii nu se mai ating de apartamentele scoase la vânzare la preturi astronomice, de o luna încoace, desi cererea de locuinte este destul de mare în Craiova. ... nu se mai tranzactioneaza nimic sau aproape nimic.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a aprobat, pana luni, 5.900 de contracte de garantare pentru achizitia de locuinte prin programul "Prima Casa", valoarea solicitarilor reprezentand un sfert din bugetul alocat de guvern, de un miliard de euro.
Jurnalista Simona Ionescu face dezvaluiri pe blog, in cazul fetitei care l-a acuzat de viol pe cunoscutul om de televiziune: "Fosta iubita a lui Cristi Tabara si fiica ei au mintit din razbunare". Puteti citi in continuare dezvaluirile Simonei Ionescu.
Actrita Rodica Popescu-Bitanescu interpreteaza rolul Maestrei si conduce repetitiile cu o echipa de actori tineri. Cocheta fiind Iuliana Calinescu , Diva-Irina Caramizaru , Ingenua-Stefana Ionescu Darzeu si. ... Ele sunt increzute sau modeste? ... Vrei sa-ti faci idoli dintre acesti actori tineri , frumosi si talentati?
eu, unul, sunt pentru integritatea teritoriala a Ukrainei la toate azimuturile! ... Da, Polonia, are "vatra istorica", "leaganul istoric", mult inspre Estul Europei!, prinzand mare parte a Ukrainei! ... - si erau vecini cu noi, romanii! ... I-au "recompensat" cu varf si indesat pentru pierderile teritoriale, atat de dureroase, suferite!
Oltenii au revenit acasa din Cipru, iar rezultatele partidelor de verificare din Insula Afroditei sunt multumitoare si bune, asta ar fi concluzia generala a oficialilor Universitatii.
google-analytics.com